Tarzi: komPOST

A blognak nincs különösebb célja. Eggyel több mindent olvashatsz el, látogathatsz meg naponta a világhálón :) Betekintést nyerhetsz nem egyszerű világomba.

Ne felejtsd el elmenteni kedvenceid közé: Ctrl+D

Holdfázis

CURRENT MOON

Friss topikok

2013.04.23. 22:08 Tarzi

Felkészülési lehetőségek

tura_fb_165.jpg


Egyre jobban úgy érzem, hogy szükségem van erre a sétára. Szinte mindenben meglátom a lehetőséget, inspirációt és motivációt, amit a túrára tudok majd fordítani. Remélem, túratársaim nem bánják, de egy fantáziátlan nevet is adtam kis vállalkozásunknak; PROJEKT-174-ként fogok ezentúl néha hivatkozni rá.


A kaland és az ismeretlen mellett, egy kicsit én is önmagamat keresem, mint mindannyian. Bár nem igazán erre szeretném a hangsúlyt fektetni, talán inkább egyfajta tapasztalatszerzés a célom. Az életünk akkor kezdődik, amikor kilépünk a komfortzónánkból – mondta egyszer egy bölcs ember (igazat adok neki). No de elég a szentimentalizmusból, térjünk a lényegre!
Nem hiszem, hogy csöpögésre vágysz, amikor ezt a posztot olvasod. :)
Ja, hogy valami felkészülést említettem a címben? Akkor írok is róla egy pár gondolatot.


Andris barátommal beszélgettük, hogy valamit jó lenne mozogni, de az edzőterem nem vonzott annyira (bevallom őszintén, a kéthavi bérlet árából megveszem inkább a hiányzó felszerelés 70%-át). Ő szeret úszni, én viszont úgy érzem úsztam eleget általános és középiskolás koromban heti rendszerességgel (meg a klór nem tesz jót a szép bőrömnek, na jó ez csak egy béna vicc volt).


Elhatároztuk, hogy addig, amíg valami nem körvonalazódik konkrétan, összekötjük a kellemest a hasznossal, és marad a kicsit intenzívebb séta a vidéken (vagy nevezzük inkább túrázgatásnak? :)).


Szekszárd nem csak a finom borairól lehet híres, hanem a gyönyörű dimbes-dombos vidékről, megannyi szurdik, szőlőültetvény, sűrű erdő váltja egymást a vidéken. Szóval ezen a héten pénteken, munka után irány Sötétvölgy a Gurovica irányából. Titkon abban reménykedek, hogy hetente legalább egyszer sikerül ezt megismételni, ha nem is ugyanazon az útvonalon, vagy ugyanazzal a végcéllal, de mégis itt a környéken.
Úgy érzem, hogy amellett hogy az ember kellemes társaságban lenyom 15-25 km-t (ami abszolút nem vészes), ez pont ideális lehetőség arra, hogy teszteljem a felszerelést, amit egy hétig szeretnék a hátamon cipelni majd, és mindezt egy olyan gyönyörű és változatos vidéken, mint a Szekszárdi-dombság :)

Szólj hozzá!

Címkék: blog előzetes beszámoló túra kirándulás tapasztalat élménybeszámoló tarzi projekt-174


A bejegyzés trackback címe:

https://tarzi.blog.hu/api/trackback/id/tr535243804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása