Tarzi: komPOST

A blognak nincs különösebb célja. Eggyel több mindent olvashatsz el, látogathatsz meg naponta a világhálón :) Betekintést nyerhetsz nem egyszerű világomba.

Ne felejtsd el elmenteni kedvenceid közé: Ctrl+D

Holdfázis

CURRENT MOON

Friss topikok

2011.12.07. 08:00 Tarzi

Villámposzt: Bartina-túra előzetes

 

2012. január 21-én ismét megrendezésre kerül a Bartina Maraton/30/15 teljesítménytúra. Immáron ötödik éve lesz, hogy részt veszek ezen az eseményen, kedvesemmel, családdal, rokonokkal, barátokkal.
 
Az elmúlt években volt részünk hóban; sártengerben úszó kaptatókban; tavaszias, száraz napsütésben; borongós sétában. Kíváncsian várom, hogy 2012. január 21-e milyen időjárással fog meglepni minket.
Évről-évre egyre többen vágunk neki ennek a kirándulásnak, mondhatni hagyományosan ezzel a túrával indítjuk az évet. Nagyon jó hangulatban szoktak telni a séták, a szervezés is elsőrangú szokott lenni. Az ellenőrzőpontoknál csoki, gyümölcs, tea és forralt bor várja a túrázókat. Majd a célban mindenkit vár az oklevél, a szép kitűző és persze az elmaradhatatlan zsíros/vajas/lekváros kenyér, forralt bor/tea, pihentető kombinációja.  
 
Bátran ajánlom mindenkinek, mindig nagy élmény szokott lenni ez az év eleji kirándulás!
Természetesen lesz róla részletes beszámoló, ha már teljesítettük.
 

Élménybeszámoló itt!

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: blog barátok szekszárd túra kirándulás élménybeszámoló teljesítménytúra bartina tarzi


A bejegyzés trackback címe:

https://tarzi.blog.hu/api/trackback/id/tr823439029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása